Obrazna Refleksoterapija

* naravna in celostna metoda zdravljenja

* globoko sproščujoča in prijetna terapija

*močan spodbujevalec telesnega samo-zdravljenja

*terapija brez stranskih učinkov

*učinkovito sredstvo pri spopadu s telesnimi, čustvenimi in/ali mentalnimi težavami

*močno protibolečinsko sredstvo

* sredstvo za preprečevanje in zdravljenje akutnih in kroničnih obolenj

* čudovit odganjalec stresa in utrujenosti

*prijeten program naravnega liftinga

Za ravnovesje telesa in duha.


MODROSTI STARODAVNIH LJUDSTEV IN NOVODOBNE NEVRO-ZNANOSTI je Lone Sorensen povezala v sistem, s katerim učinkovito vplivamo na organizem kot celoto. S terapijo se odpravlja vzrok stanja in hkrati lajša simptome. Uskladi se delovanje vseh telesnih funkcij, telo se harmonizira in sprosti.

OBRAZNA REFLEKSOTERAPIJA JE NEINVAZIVNA TERAPIJA, pri kateri s stimulacijo različnih akupresurnih točk ter refleksnih con na obrazu/lobanji spodbudimo cirkulacijo krvi in limfe. Spodbudi se tako hormonalni kot živčni sistem, ki prenese impulze do ustreznih delov telesa, ki potrebujejo okrepitev.

NJENA MOČ je v tem, da telo spodbudi k procesu naravnega samozdravljenja. Pomaga organizmu, da vzpostavi ravnovesje in pravilno razporedi življenjsko energijo. Ker je obraz lokacijsko najbližje možganov, je ta terapija zelo učinkovita pri delovanju na centralni živčni sistem in možgane. Zelo uspešna je, kadar jo uporabljamo po možganski kapi, pri učnih in vedenjskih težavah, težavah s koncentracijo, težavah z govorom. Učinkovita je tudi pri težavah kot so avtizem, hiperaktivnost, posledice cepljenja.

IZKUŠNJE IN RAZISKAVE SO POKAZALE, da obrazna refleksoterapija izboljšuje prekrvavljenost vseh organov ter okrepi delovanje vseh čutil. Učinkuje kot naravni lifting, poskrbi za osvežitev kože in učvrstitev obraznih mišic, zelo priporočljiva je pri parezah obraza. Občutno izboljša počutje in omili posledice stresa, migren, hormonskih neravnovesij, nespečnosti in depresije. Učinkovita je pri povišanem krvnem tlaku, zaprtju in alergijah. V procesu rehabilitacije uspešno pomaga rakavim bolnikom, saj izredno regenerira imunski sistem. Omili tudi simptome in vzroke obolenj kot so Parkinsonova bolezen in multipla skleroza.