O naju

Uroš & Patricija

sva par nasprotij in ujemanj, predvsem pa par skupnih vrednot. Verjameva, da lahko posameznik s svojim življenjem spreminja svet, da lahko vpliva nanj že z malimi pozornostmi in dejanji. Skupaj se učiva rasti v ljubezni in to širiva na vsa področja življenja. Tako je tudi najino delo preplet srčnosti, navdiha in zaupanja. Oba navdihujejo obrazi ljudi in občutki, ki se rišejo na njih, zgodbe, ki jih govorijo njihove oči. S svojim delovanjem vam želiva pomagati do boljšega življenja, želiva vas pripeljati v ta trenutek, tukaj in zdaj, kjer se dogaja vsa čarovnija.


Uroš – vaš glavni fotograf in ustvarjalec lepih slik

Človek velikega srca, zdravstveni tehnik in specialist za oskrbo ran. Ljubitelj teka, hribov in iskrenosti. Od nekdaj navdušen nad fotografijo in lovljenjem popolnih trenutkov. Poznavalec vsega tehničnega. Mojster preprostega in polnega življenja. Moški, ki čuti glasbo in ljudi. Moški, ki si dovoli čutiti in biti.

Patricija – pomočnica pri fotografiji, vaša učiteljica joge obraza in terapevtka

Od malih nog navdušena nad športnim plezanjem. Ljubiteljica narave, dobre hrane in srčnih odnosov…in malin in potovanj in adrenalina. Diplomiran mediator v turizmu. Mojstrica joge obraza po metodi Savine Atai. Diplomirana terapevtka obrazne refleksoterapije po metodi Lone Sorensen. Ženska, ki ljubi življenje in njegovo skrivnostno pot. Ženska, ki obožuje pristnost, čuječnost in povezovanje isto-mislečih.