Joga obraza

 * zabaven trening mišic obraza in možganov

* učinkovit rehabilitacijski in regeneracijski program

* čudovito antistresno sredstvo

* enkratna razstrupljevalna metoda

* sredstvo za uravnovešanje hormonskega sistema

* ključ do vaše notranjosti

Joga obraza je naložba vase in darilo samemu sebi.


Z MEDICINSKO ZASNOVANIMI VAJAMI dvigujemo mišice, jih pripenjamo nazaj na svoje mesto in jim dajemo volumen. Lahko se znebimo težav s čeljustnim sklepom, dvignemo lička, odpremo oči, brišemo podbradek in podočnjake. Lahko tudi odplaknemo zastalo limfo, prekrvavimo kožo in lasišče, pogladimo gubice med obrvmi/čelu/okoli oči/ust, okrepimo očesne mišice in si izboljšamo vid.

OBRAZNA JOGA JE PREPROSTA VADBA, skozi katero se naučite dostopati do skritih potencialov, ki jih ponuja vaš obraz. Obraz je namreč kot ogledalo vašega organizma, kot zemljevid vašega notranjega sveta. Medtem ko vadimo z mišicami obraza, stimuliramo najpomembnejše žleze – žleze v naši možganski sredici, ki so naprej dirigenti vsem ostalim žlezam v telesu.

IZKUŠNJE SO POKAZALE, da je veliko primerov, kjer ščitnica ponovno začne pravilno delovati. Prav tako se je izkazalo, da obrazna joga pomaga pri neurejenem menstrualnem ciklu. Priča smo bili tudi že zanositvi po dolgoletnem čakanju na malo štručko. Nemalo je zgodb o izboljšanem spominu in koncentraciji. “Fascinantna je tudi notranja moč, ki smo jo pridobili” se strinjajo vadeči.

Zato je joga obraza najbolj preprosta in najbolj učinkovita vadba kar jih poznam. A kot vsaka vadba, tudi ta potrebuje prakso da deluje. Zato pridite, začutite in se zaljubite. V vaš obraz, vas in življenje.